Platschef till vårt kontor i Göteborg

Är du en driven och positiv person med ett naturligt ledarskap som får personalen med dig?  
Har du intresse av att jobba i logistik- och åkeribranschen?
 
Då kan det vara dig vi söker!  
 
Om tjänsten 
Som platschef driver och ansvarar du för den dagliga driften som utgår från Göteborg.  
Med ett ekonomiskt ansvar ser du till att vi levererar rätt gods på rätt plats och på rätt tid.  
Till din hjälp har du en fordonsflotta på 9 st ekipage, ca 20 anställda chaufförer samt ett nära samarbete med organisationens övriga kontor i Helsingborg och Karlstad.  
Under din arbetsdag planerar och leder du det operativa arbetet, har kundkontakter, sköter löpande uppföljning samt rapporterar till VD.  
 
Om dig 
Vi tror att du är en person som gillar snabba beslut och har ett sinne för att hitta lösningar, samtidigt som du håller ordning och reda.
Du har tidigare erfarenhet av ledande befattning med rapporteringsansvar.
Kanske har du idag en liknande tjänst eller så kanske du är mogen för ett nytt kliv i din karriär.
 
För att lyckas i rollen ser vi att du har lätt för att samarbeta, samtidigt som du är självgående, är trygg i rollen som ledare och håller en professionell kommunikation.
 
Om oss 
2013 startades Stay Fresh Sweden AB med inriktning på fossilfria systemtransporter. Vi arbetar med hållbarhet som ledord och skapar transporter där miljöpåverkan är så liten som möjligt, samtidigt som kvaliteten är i toppklass. Vi använder våra egna fordon som framförs av våra anställda chaufförer som finns stationerade i Helsingborg, Göteborg och Karlstad. Vi är ett ungt företag med stor erfarenhet från branschen. Tillsammans med Börje Jönsson Åkeri och Ulf Jönsson Åkeri ingår vi i koncernen The Jönsson Group.  

Är det dig vi söker? Registrera din ansökan här nedan!